Сива Укра на

Виктор Киселёв 2
Крізь сон я бачу черемшину
І мову рідную мою,
Любиму, сиву Україну
І дикі трави у гаю.

І хай над нами пролітають
Лелеки, билі, як той сніг.
І маки в полі виростають,
Даруя благодаті міг.

Нехай роки важкі настали,
Але сильніші ми разом.
Усі ці книги ми читали -
Лише мудрішали з часом.

Пора настала посміхатись.
І зняти крижані окови,
А на країну - не гнівайтесь,
Адже життя таке чудове!

(с)Віктор Громов