Егоiст

Вадик23
Добрий, чесний Егоїст,
Має звичку всім прощати,
По життю заклятий оптиміст,
Слова потрібні вміє підібрати.

І спокійний, і чудний,
Вірний він, якщо з ним чесні,
Він ніколи не нудний,
Коли йому ви інтересні.

Честь він має, принцип - перший,
Та людина звісно ж основна,
Мету, свою завзято держить,
Без різниці навіть, яка вона.

Не користуйтесь тою добротою,
Він зміниться, мов літній день,
Як затишшя це, перед грозою,
І не чекайте більш його прощень.