Каламбур на беларускай мове - 151

Леонид Ганчаров
Каламбур жанчыны мужу сваёй сяброўкі пра Яшу

Твая Нінэль і Я  ШУМЕЛІ:
Нас Яша меў, мы ЯШУ  МЕЛІ.
Рагамі ты цяпер, БАДАЙ,
За гэта здрадніцу  БАДАЙ.

*****

Каламбур женщины мужу своей подруги о Яше

Твоя Нинель и я шумели:
Нас Яша имел, мы Яшу имели.
Рогами ты теперь, пожалуй,
За это изменщицу бодай.