Незалежно вiд мови...

Козлова Людмила
Незалежно від мови
                і кольору шкіри.
Незалежно від того,
                лікар ти, чи - двірник.
Людям хочеться миру.
                Просто! Хочеться! Миру!
Людям геть не потрібні
                страхіття війни.

Незалежно від мови
                і кольору шкіри,
виродки політичні
                і армійські чини
розробляють проекти
                проти людства і миру.
На догоду кишеням
                і страхіттям війни.

Я не знаю, як можна
                цей порядок змінити.
Я не знаю, з твоєї
                чи моєї вини,
не дають нам спокійно
                працювати і жити,
а приносять у жертву
                страхіттям війни.