Я так хочу до тебе

Натали Байкова
Я так хочу до тебе
Долетіти мов зірка
Щоб упасти  в долоні твої
Ти зігрій мене милий
Своєю любов’ю
І до серця свого пригорни
А коли занеможеш ти раптом в дорозі
Я розтану в долонях твоїх
І теплом , і своєю любов’ю
Я зігрію тебе у ночі.