Мабуть

Мокренко Хром Олег
Я мабуть дивний
не вірю всім
Злегка вульгарний
 як крейда стін
Я чемний до людей
 хоч егоїст
В душі я чорт
 й душа у повний зріст
Ні я не ангел
 такого не скажу
Не можу пити воду
 побачивши іржу
Брехати научився
 щоб боляче не було
В життя я забруднився
 і серце все відчуло
Та щоб не сталось
 ніяких змін не буде
Життя в приціл сміялось
 зробивши постріл в груди
Птахів  всіх відпускаю
 на волю в небеса
І клітку їм лишаю
 не вірю в чудеса

Я мабуть дивний...