мамi

Кравченко Наталия
ти не плач моя рідна.я поруч.
знаю тяжко порою тобі.
заведеш ти так часто розмову..
що проходять роки і дні.
усміхнись.адже такі гарні внуки.
ти радій тими.рідна.радій
я цілую твої.ненько руки.
і тобі земний мій уклін.
помолюся за тебе я Богу.
хай здоров"я твоє прибува.
хай покине тебе вся тривога.
лиш не плач бильше.рідна моя.
розумію.що тяжко дається
вся робота по дому тобі..
але ти все одно усміхнися..
порадій.що є сонце в житті.
адже внуки твої і є сонце..
ти радій ними рідна щодня..
виглядай їх щораз у віконце.
помолись щоб їм доля була..
і спасибі за все.моя мамо.
що зростила нас в свому теплі..
за недоспані ночі..я шану
пронесу скрізь життя я тобі.
завжди всі твої настанови.
пам"ятаю...виконую їх.
наші довгі цікаві розмови.
із дитинства.немов оберіг.
ти не плач лиш.я завжди з тобою
усім серцем.душею завжди.
і вклоняюсь я низько з любов"ю.
ти лиш довше рідненька живи..