Не варто...

Мария Зубрий

Не варто зустрічатися!.. їй Богу...
Для зустрічей існує Інтернет.
У кожного із нас своя дорога,
І в кожного у шафі свій скелет...

То ж будемо красиві - в віртуалі!
Веселі - без печалей і проблем!
Поспілкувались  - і підемо далі,
Питання в тому - А куди ідем?..