Не мое це щастя!..

Мария Зубрий

Не моє це щастя!..не моє...
Знов зі мною доля розминулась.
Он зозуля у саду кує!
Чи луна у спогадах почулась?..

Не моя весна ця... не моя...
...Ловлять сонце зайчики в озерці!
Все довкола квітне і сія,
А мені невесело на серці...

В заметілі білих пелюстків,
Як не прикро, дива не чекаю...
Мій метелик у вогні згорів,
Ну, а я в мовчанні - догораю...

...Сподіваюсь - все це промине,
З теплим вітром тугу я розвію!
Літо ще порадує мене,
Й подарує віру і надію!..