Молодicть

Бойко Валерий Петрович
 Не сумуйте очi моi,
 Що пройшли роки -
 Перед Богом сумувати,
 То е не з руки.

 Не повернеш вже нiколи
 Тих рокiв нажаль,
 Утекли вони з водою
 Визвавши печаль...

 Не повернеться вже лiто
 Нiжне та зелене ...
 I тi нiжнi почуття,
 Що були у мене,

 Молодiсть не вернеться,
 Камiнь не заквiтне -
 Не здiйсниться вже нiколи,
 Саме заповiтне.

 Молодiсть не вернеться,
 Марно не благай -
 Камiнь не заквiтне -
 Як не поливай.

 За столом у хатi -
 Перед образами,
 Згадуй свою молодiсть,
 Вмивайся сльозами...

 Не вернеться молодiсть,
 Як ти не благай
 Вiдцвiла кохання квiтка,
 Як не поливай.