ТЕБЕ... ТЕБЯ... 2 вар

Стефка Модар
ТЕБЕ

Сніг тане, тане, тане....
А я весну жадаю...
Як птах у небо взлітаю
Чи побачу, гадаю...

Тебе, тебе, сонечко моє
Тебе, тебе моя кохана
Ім'я, ім'я, твоє
                про себє
Ночами, днями промовляю...

Знаю, що зустріну тебе у весні
З нетерпінням чекаю.
Кохання не буває мало
Сніг тане і я тебе
                не забуваю


Редакция Елены  Кухарской (Ужгород)