Дощик дрiбненький, взимку iде

Михаил Онищенко
Дощик  дрібненький,  взимку  іде.

Дощик  дрібненький,  взимку  іде,
І  за  собою  Весну  він  веде.
Була  до  цього  сніжна  Зима,
Та  від  тепла,  вже  снігу  нема…

Жалко  стало,  що  втік  той  сніжок,
Побіг  він  до  річки,  через  лужок.
Стала  більш  повною  наша  ріка,
Та  веселіші  її  берега.

Побіжить  наша  річечка  у  синє  море,
Його  напоїть,  собі  вже  на  горе…
Бо  стане  морем  наша  ріка,
І  морським  берегом,  її  берега.

     07:40.01.02.2016.