Каламбур на беларускай мове - 150

Леонид Ганчаров
Каламбурная размова каровы і янотаў


- Ці правільна Я  НОТЫ
Выцягваю, ЯНОТЫ?
- Гучыць тваё "МУ"  ЗЫЧНА,
Ды не зусім  МУЗЫЧНА.

****

Каламбурный разговор коровы и енотов

- Правильно ли я ноты
Вытягиваю, еноты?
- Звучит твоё "му" зычно,
Но не совсем музыкально.