Тьху - Москальнi!

Мерси Боку
Тьху - клятій, клятій, клятій,
Триклятій  москальні!
Бухав би в ROSHEN - хаті,
Так Вовка ж  "NI - NI - NI"!

Хвала Вітцю і Сину!
Обама - Наша Мать,
Навча  мене - рабина,
Як  по  своїх  бухать!

Бубух!  Бабах!  Євреї!
В  Донбасі  Вам - Капець!
Куплять  ROSHEN - трюфелі
Тікайте - в Трускавець!

Бабах!  Бубух!  Піддатий,
Урвався  ж  мій  терпець!
Забувсь як в ідіш - звати
Свій  рідний - Гаманець!

Тьху - клятій, клятій, клятій,
Триклятій  москальні!
Бухло ж у Мінській хаті,
Так Вовка  ж  "NET  VI - NI"!

Як  на  івриті  буде,
Забувся  й  Гаманець!
Рятуйте  ж - руські  люде...
ROSHEN - івський  Свинець!