Ал са пише

Лика Облаками
Я пишу тобі не випадково.
Як там твої справи?
Тобі там не холодно?
Твої ніжні гарячі руки, гарячіше моєї ранкової кави.
Тобі не казали наскільки глибокі і гарні у тебе очі?
Вибач, трохи незручно...
Я згадую їх щоночі.
А ти, пам’ятаєш мої холодні?
Що обіймали тебе так сильно й жваво?
Залишайся зі мною щоночі
...
(с).Присвячення тобі