Roz... думи

Анна Валерьевна Холодная
Лише подумай, скільки умовних
якби, якщо, як небудь, що не відпускають,
а ти так потребуєш та вимагаєш нових
(таких, що назавжди)
слів та фраз, що в часі просто зникають.

Якби ти знав, як тебе палко кохають,
втрачаючи розум, руйнують всі межі.
За гратами таки любляче серце тримають
(щоб бути правильним)
та, іноді, чесним, з тим, кому воно належить.

Якби ж можна було крутити час дO
тієї хвилини, коли буде зручно всім.
Щоб уникнути всіх слів умовних, бO
(частіше за все вони зайві)
Але про них, я іншим разом розповім.