Дивовижний острiв

Зинаида Комарова
Думки моі білокрилі,
Якби могла в небеса,
Без сумніву вас відпустила
Там, де живе краса.

В казковий блакитний простір,
Безмежі зіркові поля,
На той дивовижний острів,
Де живиться мрія моя.

Там спочивають долі,
Пройшовши життєвий шлях,
Набувають небесноі волі
В зіркових, легких килимах.

Той простір дарує натхнення,
Хвилює людські почуття,
Нагадує про нескінченність,
Відновлює сили життя.