My pet

Роза Горенбургова
английская песенка

I have got a favourite pet.
It's a pretty little cat.
Its fur is grey, its nose is red
Its  eyes are  green. I like my pet!

It likes to play
with me all days.
meow, meow
my kitten says.

It's not so strong, but it is kind.
It is so funny in my mind.
It washes face and little legs
And likes to hide inside my bag.

It likes to play
with me all days.
meow, meow
my kitten says.

Благодарю младшего сыночка за вдохновение, а старшего за поправки. :)