Захисти, Боже, Украiну!

Алла Любарец
 Шукаю єдину стежину ,
До Бога душею лину ,
Щодня та щоночі молюся ,
До Янголів пригорнуся .

 Чи не бачать , не чують люди ,
Що неправда панує всюди ,
Що без світла нема кохання ,
Що в жадоби єдине бажання :
Зазіхнути на долю країни ,
Обернути життя на руїни .
Бо ненависть пустила коріння ,
Та й повсюди йде зубожіння .

 Панувати брехні ,не дай , Боже ,
Нехай правда Твоя переможе !
Захисти , збережи Україну  ,
Її душу - Твою дитину ,
Нескорену , волелюбну ,
Рідну доню , не позашлюбну .