Пожежа

Лина Лыхошерст
Без сумніву, любов – безцінне почуття,
страждає той, хто спробував продати.



Їм сонце, сміючись, брехало
Спалило вщент та не зігріло.
Його бажання не сприймало
ЇЇ ледь обгорівше тіло.

Тримались, тліли до останку,
Тепер не жевріють обоє.
От так брехало сонце зранку,
Так, гріючись, згоріло двоє.