Море не збреше!..

Олекса Оскорина
Шу-шу-шу, шууууу....
шумить море,
гортає вітер хвилі, мов сторінки,
він щось читає там,
я щось шукаю тут,
на березі, де медузи - роки
стікають ,як тиха вода....
Та це й не берег! Джгут!
Що впав із моєї руки.
Загоїлись рани тут і там,
образи більш тут не живуть,
загублені сльози - блакить
морська...
Покинула серце отруйна ртуть.
Тепер, я вільна он яка!
Тепер, багата я, он яка!
За це всім стражданням подяка!
====
Ви чуєте, море шумить?
Шу-Шу-Ше....
Кожний із нас щасливим буде !
Море не збреше! ...