Карii очi

Ядвига Ясенева
Карії очі,
теплі, як бабине літо,
сняться щоночі,
їхнім теплом я зігріта.
Радість до щему,
тільки тебе я згадаю.
"Ти", "я"... окремо...
А "ми" коли буде, не знаю.
Очі твої
хочу бачити не в моніторі.
В теплі краї
треба їхать до тебе, за море.
Хочу в обійми
рук твоїх ніжних попасти...



Може приїдеш?
Чекаю тебе, моє Щастя.