Мое сердце так сильно болит... с белорусского

Лариса Геращенко
Ирина Косенкова- стихи.ру
http://www.stihi.ru/2015/04/14/9772

Моє серце так сильно болить..
Два горбочки на тихім погості –
хочу голову тут прихилить:
я приїхала здалеку в гості.

Я руками горбок обійму,
прошепчу гірке слово-молитву –
що їх в серці тримаю, люблю…
Сосна теж нахиля свою гілку.

І я голову теж нахилю –
у далекім дитинстві блукаю,
І сама не пойму я чому,
що згубила, і довго шукаю.

Може, рідної хати тепло,
де так хочеться просто – зігрітись,
де віконця світились добром,
і всміхались ріднесеньк1 лиця..

Але час вже забрав тих людей,
що сміялися і сумували,
І далеке відлуння подій,
що навіки у пам’ять запали.

Моє серце так сильно болить…
Два горбочки на тихім погості…
………………………………………...................
Я прийшла… Я прийду… Тільки ждіть…
І уже назавжди... А не в гості…

Лютий, 2016р.