Й надалi намагатись повернути все марно

Юлианна Бранивицкая
Ці стосунки мене здолали
Боляче битись хвилям об скелі
В середині дійсно,
щось важливе зламалось
Це як падіння з тисячі сотень ярдів

Й надалі намагатись повернути все марно
'з нуля не почнеш, колишнє не вернеш'
Пробач, що долоні твої відпустила
Звинувачувати ні кого,
що сердце моє прохолоднішим стало

В цій сантабарбарі вихід єдиний
Тут хтось із нас повинен піти,
назавжди.
Так буде краще
Повір мені, милий.