Присвята пам ятi Кузьми...

Инна Бессараб
Присвята пам'яті Кузьми...

Ще поміж нас його звучати голос буде,
Прогноз погоди і озимі люди,
Розкине доля фотографії старі
І попливуть між ними люди-кораблі.
Все кольорово буде і ще сто годин,
І фільму цього не кінець, ніяк…
Своє життя, як море переплив дельфін,
І назавжди залишився Добряк!