Я до тебе не йшла

Маргарита Калион
Я до тебе не йшла –
Я повзла, мов прочанин до храму.
Через тернії долі летіла до щастя душа.
Та я вірила в те,
Що знайду своє щастя,– незламно!
Бо назустріч мені
Ти давно вже в думках поспішав...