Божа iскра

Вита Парфенович
Світло в мені –
Божа іскра горить,
Радість життя переповнює груди,
Хочу кохати, сміятись, любить,
Вірю, Господь мене ні, не забуде.
Янгол мій - то
Нерушима стіна,
Сильний і добрий,
Я вдячна довіку,
Як розпізнала,
Що я не одна.
Бог дасть усе мені,
І чоловіка,
й прихисток,
й захист,
розраду душі,
вірую, вірю,
на те Божа іскра.
Вдячна за досвід свій
І за вірші,
Щастя натхнення
І милість велику.