Хиллэр Белок. Раннее утро

Владимир Филиппов 50
Hilaire Belloc The early morning

Луна – в одной руке, рассвет – в руке другой;
Луна – моя сестра, рассвет – мой брат родной;
Луна в руке правой, а в левой – рассвет.
Сестра, доброй ночи, братишка, привет!

The moon on the one hand, the dawn on the other:
The moon is my sister, the dawn is my brother.
The moon on my left and the dawn on my right.
My brother, good morning; my sister, good night.