Рецензия на Хислэр Рябина Хат

Ямалеев Марс
Лэззэт табып тырышсан,да яшэгэндэ
Коч-хэллэрен, беткэн чагында
Хискэйлэрен, янсын йорэген,дэ
Тормыш юлларында барганда.

******************************

Шигырьлэрегезне укып мин ял итэм ,
Кун,еллэргэ рухи , коч алып ,
Рэхмэт сузен мин сезгэ ж,иткерэм
Шигьри юлларына хис салып.

Илхам булсын сезнен, яныгызда
Иж,атыгыз бирсен ун,ышлар ,
Шигьри юлда хислэр ташып торсын
Кун,еллэрдэн китсен сагышлар.