Привiтання батькам

Лю Нели
Пів-віку разом, пів-віку разом,
Не варто згадувать старі образи.
Пів-віку разом, привід є радіти!
Ви залишили слід на цій землі -
                це ваші діти.
І доньки мають радість материнства,
Низький уклін, вам, за безобрійне дитинство!
Не варто згадувать в цей день розпач і муки,
Цілуєм ваші роботящі руки!

Два серця разом цілих пів-століття...
ЗДОРОВ"Я вам, натхнення, довголіття.
Ми любим вас й душею обіймаєм,
Гармонії, вам, повсякчас бажаєм!

Цілуєм ваші роботящі руки,
З Любов"ю, ваша донька і онуки!


        06.02.2016