СMС-ка. на украинском языке

Николай Грибков
       
     СMС –ка.

Прийшла  бабці  СMС – ка:
" Що ти  робиш  в  вихідні?
Маєш шанс  знайти коханця -
й відпочити з ним в ці  дні!"
Бабця  все  це  зрозуміла,
і  мерщій  взялась  за  діло:
в  хаті стала прибирати,
на  стіл  їжу  готувати,
усе тіло вимивати,
щоб в коханні побувати.
Як закінчила  роботу,
лице витерла  від  поту,
доповзти  змогла  до  ліжка,
де  лежала  її  кішка,
сил  хватило  обійняти,
і  спокійно  з  нею  спати.