Весняна хвилина

Петро Керанчук
Весна відкрила синє небо,
Снує із сонечка  нитки.
Тепло відірване від себе,
Комахи  п’ють і павучки.

Життя вирує в кожнім кроці,
Повзе рогатий чорний жук.
Зігрівся  він  на теплім  сонці
І залишив в подяку звук.

Той  звук  веселий,  небайдужий, 
Відчула квіточка в траві.
Вона  хоч квола і недужа,
За тепло дякує весні.

Всім до вподоби тепла днина,
Безвухі сонячні зайці.
І кожна радісна хвилина
Роками стане у житті.