Дiвчино люба...

Анатолий Анненко
                Дівчино люба,
                ми в розлуці -
                і вже не дні, а місяцІ.
                Читай в своєму ноутбуці
                мої   освідчення  оці.


Тягнусь до тебе серцем щирим,
                ласкаві шепочу слова.
Допоки в нашу зустріч вірим -
                моя любов жива, жива!

Допоки я про тебе мрію -
                життям і світом дорожу;
душею й тілом не старію,
                себе для тебе бережу.

Щодня звертаюся до Бога
                (не про багатство,  не про рай):
- Хай швидше приведе дорога
                тебе до мене, в рідний край.