Адчуваю змяненне на сэрцы

Михалевич Мария
Адчуваю змяненне на сэрцы
Памяняўся і сэнс у жыцці.
Ад цябе мне хацелася збегчы,
А цяпер не жадаю, ідзі.

Маеш рацыю – я не мяняюся…
Ганарліва ўсё крочу ў цішы.
Палічыў, прад табою я каюсь,
Памыліўся – не трэба мне мір.

Мне каханне твоё не патрэбна!
Як магчыма цябе прымушать?
Ну навошта мне гэтае срэбра?
Я хачу пах жыцця адчуваць!

І адправіцца з некім у вандроўку
Паглядзець як жыве гэты свет.
Не люблю ланцугоў і вяровак,
Адпусці, я не твой чалавек.

07.02.2015