Свiтанок

Петро Керанчук
Вона  живе в  природних чарах,
Заполонила   увесь світ.
Зоря вечірня, світлий ранок,
Красі в серця будують міст.

І де ж такі знаходять барви,
Зимою, влітку, восени?!..
І мить оця здається  раєм,
І та, що ллється від весни.

Секрет ховається у колі
І не знайти у ній кінців.
У ліс веде краса, у поле,
З небес  несуть її  митці.

Зорю душею бачить треба,
Немов дівча у вишиванці.
Світилась вишивка на небі,
Промінням райдужного ранку.