Трикутник в д болю

Анастасия Дзержинская
Ти більше не викликаеш фурор
Я більше не відчуваю захоплення
Твого безсмертного серцебиття
Твого задушливого подиху.

Кружечки від люті, трикутник від болю
Я більше не маю оздоблення
Ніхто не забутий, я більш ніж розбита
Не вистачає твого дотику.

Обійми закриті на карантин
Любов відіслана під три чорти
Нейважче, між нами лише звикання
Холодне, тверде, безнадійне знущання.

Виписати, виплюнути нарешті
Все що вже з'їло давно із середини
Знай, ти ніколи не згаснеш
Та більше ніколи не запалаеш.