Хочу

Красный Саня
Господь хочу в тебе закохатись
Щиро сміятись
Міцно руки тримати
І не боятись
Йти до тебе
Прокладати дорогу в небо
Вирішувати проблеми
Лікувати болючі теми
Бути яскравим світлом
Для цього світу