Нiчне лихо

Ди Фиаско
У ночі лихо
Прийшло так тихо
і повкрадало
    чужі життя.
Ти знаєш, лихо
Приходить тихо,
Але чому
     мале дитя?

Погасли очі
Посеред ночі
І на спочинок
    пішло життя.
Проживши мало,
Швидко зав'яло,
А мати плаче
     у небуття.

Потекли сльози
Немовби грози.
Вогнем упали
     на крутий схил
Скажи ж но, Боже,
Хіба так може
Життя втікати,
     як в небі пил?