Муса лил, б ек шагыйрь

Зульфия Усманова Мулюкова
Муса ;;лилне; 110 ел тууына багышлыйм.
Бар мик;н ул, андый шагыйрь,
Муса ;;лил шикелле?
Кан ;лемн;н курыкмаган,
Тарихи татар шагыйре.
Онытмабыз, ул сугышны,
Онытмабыз без ;ич т;,
;;лилчел;р исемнэре,
Яш;р й;р;гебезд;.
Муса ;;лил, б;ек шагыйрь,
Татарлар арасында,
Укырбыз без шигырьл;рен,
Балалар баласына.
Яш;, ;;лил, шигырьл;рд;,
Яш;, ;;лил, ;ырларда ,
Яш;, безне; й;р;кл;рд;,
Я;гыра гасырларда.