Вона пiшла з мого життя

Юрий Остин
Вона пішла з мого життя,
Наслухавшись оцих казок.
Все зруйнувала та брехня,
Моя невірність як зразок…

Вона взяла свою любов
І мрії також до кінця.
Її обійми знов і знов
Згадаю я. Її нема.

Пробач мене, моя кохано –
Я був не чесним, не правИм.
Без тебе сумно, так погано,
Немов прощаюсь я з усім.
Ти повернись в моє життя
І повернись в мої обійми.
Ці досить дивні відчуття
Та від надії тільки крихти.

На серці біль і шрами,
Цей сором все захмарив,
Підніс мій голос та слова:

«Вона пішла з мого життя…
О, так! Пішла з мого життя!»

Весна 2015