We all are - Хоть все мы

Андрей Опалев
We all are prisoners of our life.
Freedom of soul and the soul's fly -
This magic fly..
When we so young, we can not die!

But we are prisoners in our life.
Than, changes taken place from time to time.
And marriage, like a Hangman's Axe
Begin to cut connections with friends.

So, we are prisoners - through our life..
Looks from the top of years to the Youth,
And maybe laughing gloomy even -
We'll thinks - how foolish and how happy we were.

When we are was too young.

1987


Хоть все мы пленники того, как мы живём,
Свобода и полёт души волшебны.
Пока мы молоды душой -
Мы не умрём.

Но все мы пленники того как мы живём.
Время от времени приходят изменения.
И брак, казавшийся безоблачной мечтой, мгновенно
Взорвал о счастье представления.

И вот мы узники, минувших дел и лет.
Глядим с вершины опыта на юность.
И понимаем - как же нам нужна -
Открытость, искренность и простота,

Чтоб счастье наше к нам вернулось.

2006