Погана гоп. укр. пiсня палiндром

Арбер Йамолсен
    Погана гоп

Є тю ластівко-квіт салют Є
    о ти ж погана Гана гоп жито..

Є o так у мене мука тo Є
    о ти ж погана Гана гоп жито..

Є а тихо вона паново хитаЄ
    о ти ж погана Гана гоп жито..

Є у ліце цілуЄ
    о ти ж погана Гана гоп жито..

Є не в очі човен Є
    о ти ж погана Гана гоп жито..

Є а наша шана Є
    погана гоп