Оберег надежды. укр

Елена Васильевна Собко
Доле зоресяйна в дітях України,
в піснях калинових біль колишніх літ.
Та джерельцем чистим всіх збире надія,
бо вона не згасне поки буде світ.


   Пр.
 
Оберіг надії-чисте сяйво мрії.
Подарує віру і любов.
Надихне на щирість,нас теплом зігріє,
обіцяє зустріч з вами знов.



Бо дитина мріє з чистою сльозою
і душі маленькій мерехтить вогонь.
Хай цей світ ніколи не полонить горе,
Боже,від невіри всіх людей боронь.