Ave Maria

Мария Ючкович
Ave Maria ў бела-сініх стрОях*
На велічным, святочным алтарЫ!
Да Цябе сёння ўсё малітвы-мроІ.
Душа так прАгне* з Богам гаварыць.

Ave Maria, Маці Міласэрдзя,
Тваё Імя надзею нам нясе,
Што збавіш душы нашыя ад смерці.
Увесь касцёл ў кветкавай красе.

Ave Maria, хай касцёл шануе
Прачыстасць, святасць светлага ІмЯ.
Твая ахвяра грэшных уратуе.
І трыумфуе Неба і Зямля.



                строй* -- наряд
                прагне* -- жаждет