Летать

Мария Хрупкая
Коли ми навчимся літати,
Немов ті шалені птахи,
ми зможемо душі віддати
І знайдем потрібні шляхи.

Так тяжко життя вдихати,
Коли ти за долею йдеш,
Якщо ти не можеш прощати,
Ти щастя свого не знайдеш.

У полум'я краще кидайся,
І вдачу завжди коло себе держи
За те чого хочеш - змагайся,
і те, що вже є - бережи.

Якщо ти вже хочеш буть вільним,
Як птах по безмежжю літать,
ти маеш завжди бути сильним,
Й бажання у серці тримать.

Немов тих шалених птахів,
нас доля несе течією,
Та ми і без неї знайдемо самі,
Те щастя, приховане за межею