Зацвiла вишня у мами на городi

Михаил Онищенко
Зацвіла  вишня  у  мами  на  городі.

Зацвіла  вишня  у  мами  на  городі,
І  гарно,  гарно,  білим  все  цвіте.
Білий  як  вишня  став  уже  і  я,
А  моя  мама,  мене  так  довго  жде.

Мамо,  мамо,  моя  люба  матусю,
Сонечко  моє,  мій  тихий  спів.
Моя  ласкава  ти,  я  повернуся,
І  знайду  для  тебе  добрих  слів.

Двох  синів  і  дочок,  ти  зростила,
І  ми  усі  пішли  в  наші  світи.
Мамо,  мамо,  як  ти  нас  любила,
Ти  прости  матусю,  за  усе  прости.

Я  вже  онуків  маю,  своїх  онуків,
І  вони  зростають,  теж  не  біля  нас.
Мені  б  лише,  дочекатися  правнуків,
Хай  ідуть,  в  життя,  у  добрий  час.

А  ти  матусю,  моя  рідненька  нене,
Як  голубка,  виглядаєш  нас  з  вікна.
Скажу  тобі,  то  тільки  є  від  мене,
Ми  не  часто  бачились,  це  моя  вина.

І  прости  мене,  моя  рідна  мамо,
Що  не  часто  я  ту  вишню  обривав.
Так  склалося  життя,  все  моє  мамо,
А  тебе  не  раз,  не  раз  згадав.

           07:20.12.02.2016.

          ___________________

Все  чередом  іде  в  нашій  Природі,
Пройде  Весна  і  вишня  відцвіте.
Підмічено,  давним  давно,  в  народі,
Прийде  Зима  і  мама  відійде...