Закувала та сива зозуля

Михаил Онищенко
Закувала  та  сива  зозуля.

Закувала  та  сива  зозуля,
Закувала  в  широкому  лузі.
Вона  долю  мені  накувала,
Народився  я  ще  у  Союзі.

А  в  застійні  часи  я  учився,
І  тоді  уже  взяв,  й  оженився.
І  найкращі  були,  ті  застійні  часи,
Ми  любились  всю  ніч,  аж  до  роси.

Але  ось  началась  перестройка,
Та  закінчитись – не  зуміла.
Розлетівся  Союз  дуже  бойко,
Бо  робити  добре  не  вміли.

Ми  живемо  в  окремих  державах,
Та  воюємо  вже  потихенько.
Нерушимая  дружба  пропала,
І  я  уже  став,  сам  старенький.

Закувала  знову  зозуля…

           08:50.13.02.2016.