Де ж вимикач?

Олександр Мачула
ДАІшник зупинив авто, а за кермом блондинка…
- Чому ви не ввімкнули світло у тунелі?!
- Тому, що не місцева я, а не якась кретинка!
Та й не помітила я там вимикачів панелі…

лютий 2016