Небуття

Исаева Мария Андреевна
Хтось запалив ваші серця,
Та ти чекаєш не на нього…
І щось казкове б’ється в скронях,
До тебе стежкою луна,
Що в’ється далі, далі, далі…
Та відкриває небуття
Яскравим поглядом
До тебе,
І до безтями
Забуття…