иногда это выход! или нет???

Иван Бойчук
Тремтять руки п'яної людини
Хочуть випити ще трохи вина
Залити щастя повні груди
Забути сьогодні, промити життя....

Зіпсована книга, сторінками бруд
Тікати нікуди, вихід тільки тут
Знаходить долю сонця люд
На дні стакана тільки тут

Думками біжить далеко у світ
Мозок розуміє а душа болить
Кинув на себе залізні кайдани
Сидить у пляшці тихо мовчить